Un pocinog la bloc de Alexe C.


Un pocinog la bloc sau dragoste în vremea lui Dragnea
Alexe C, 34 de ani - București

Dragă redacție,

Totul a început într-o dimineață de duminică dintr-un iunie timpuriu, destul de mohorâtă, împresurată de mireasma florilor de cireși, care se contopea aproape ideal cu o ceață neașteptat de laptoasă în cartierul Drumul Taberei. Dar, în fine, destul cu conturarea acestui peisaj idilic, care nu ajută cu nimic  scopul acestei scrisori. ÎMI GĂSESC CAUCIUCURILE BICICLETEI DESUMFLATE ! Și nu un cauciuc, ci ambele, la fel ca într-o crimă pasională când ucigașul nu aplică doar un cuțit, ci spintecă carnea cu șuriul până obosește. Dacă vă întrebați unde îmi țin bicicleta, sunt nevoit tot eu să vă răspund. O țin în fața blocului legată de un gard pentru că mie îmi plac foarte mult filmelele western și vreau să mă simt la fel ca un cowboy, care își priponește calul în fața casei. La început, am bănuit o ceată de pisici, care s-a aciuat la bloc, de când dușmanul lor natural a fost extirpat de pe străzile bucureștene. Îmi repun bicicleta pe roți, ca să nu zic pe picioare, dar operațiunea de hăcuire se repetă de încă 2 ori cu aceeași înverșunare și cruzime. Plictisit să tot merg să cumpăr cauciucuri și ca să nu creadă vânzătoarea că am vreo afacere necurată, mi-a venit stralucita idee să pândesc faptașul sâmbătă spre duminică noapte. Pentru că da, toate cele 3 fapte s-au întâmplat săptămânal în noaptea de duminică. Întâmplarea îmi aducea aminte de celebra noapte a cuțitelor lungi, eu jucând acum rolul vigilentului care vrea sa descopere nazistul. Pentru că da, dragă redacție, nazistul era un el. Aproape se crăpase de ziuă, când eu stând la geam ca un porumbel, la adapostul întunericului din dormitor, semi adormit ascultând de pe youtube un podcast al unor 2 tipi cu subiecte de altfel interesante, aud o vânzoleală la bicicletă. Trag un halat pe mine și stând la parter, ies repede și prind în flagrant măcelarul semicursierei. Mă apropii fără teamă din spate și exclam neînțelegându-mi eleganța:
- Bună dimineața! Ce faceți aici ? El din inerție, mai împunge o dată cuțitul până să se oprească, se întoarce și îmi răspunde:
- Îmi apăr onoarea de bărbat și viitor tată. O rază de soare îi suliță fața și l-am recunoscut. Era vecinul de vizavi, Marcel, un pripășit, pe aceste mealeaguri roditoare, din celebrul județ Teleorman.  Acesta, nu se știe prin ce mijloace, a reușit să intre în sufletul vecinei mele, Lăcrămioara, cu 14 ani mai tânără ca mine. Nu numai în suflet a intrat se pare, pentru că mica noastră comunitatea a blocului se va mări în câteva luni cu încă un membru. Privindu-l nedumerit îi spun:
- Vecine, știi că aceasta e bicicleta mea ?
- Normal că știu că e a ta, doar nu am vreo plăcere nebună de a sparge cauciucuri de bicicletă la întâmplare. Și a continuat rânjind:
- Plus că tu ești singurul puturos care își leagă bicicleta în fața blocului. Înfrânându-mi pornirea de a-i explica că nu puturoșenia e motivul locului bicicletei, îl interoghez un pic:
- Înainte să te dau pe mâna poliției, poți să îmi spui care e motivul acestui consum de energie demn de cauze mai nobile ?
- Bătrâne, tu ești motivul, îmi spuse el cu un ton domol ca de spovedanie. Am prins-o pe Lăcrămioara uitându-se lung după tine când intri și ieși din bloc. Eu nefiind dus la biserică și neavând patrafir îi zic:
- Pe Lăcrămioara, dupa ce a rămas orfană, am privit-o ca pe o soră mai mică și nefiind băgat în nicio sectă dubioasă, nu apreciez și nu practic incestul. În momentul acela timpul s-a dilatat și mi-am adus aminte de mici întâmplări, pe care nu le-am băgat până atunci în seamă, care s-au petrecut de când s-a mutat Marcel în bloc: constanta apariție la ușă a unor curieri de la diferite restaurante cu specific asiatic, graffiti cu pentagrame pe zidul din dreptul geamului meu, preșul de la intrare ars, cutia poștală umplută cu resturi de mâncare și gândaci de bucătărie, care se lăfăiau ca în jacuzzi. Practic Marcel îmi purta sâmbetele mai mult decat poartă un turist neamț o cămașă înflorată și o ghirlandă hawaiiană. În mintea lui, ar fi trebuit să ies din bloc îmbrăcat în burkă ca să nu mai atrag atenția tinerei mămici. Dar asta ar fi dus mai mult ca sigur la decesul subit prin infarct al unei băbuțe, care m-ar fi confundat cu un ialalabad, care a venit sa îi bubuie gradinița cu panseluțe și toporași.
Dându-mi seama că omul iși regretă faptele, din sufletul meu bun, impresionat, am decis să îi mai dau o șansă:
- Trebuie să îmi cumperi o bicicletă electrică și nu iți vei crește copilul din închisoare, i-am spus cu un ton împăciuitor ca al unui tată care iși prinde fata de 16 ani în pat cu un cocalar burtos cu fațâ de taximetrist. Marcel a cam strâmbat din nas, dar probabil gândul că nu mă va mai vedea cativa ani l-a convins.

Shall we Begin

09.09.17

Gathering pe malul Dunarii, sarbatorim cat mai putem din vara.. in natura, cu mult bass, mai exact 4 basii si 4 topuri - 7000w(thanks to our friend Mihai Cimpoeru - https://www.facebook.com/profile.php?id=100001170983451.
Incercam sa aducem impreuna cateva grupuri care tot se invart prin micuta scena de profil de la noi. Sa vedem ce o sa iasa.
deci.. 

SHALL WE BEGiN!


*D-PRESSION
https://soundcloud.com/alex-bugheanu
https://www.youtube.com/channel/UCqB4DFuAVGuir06XAM3nleg

*KATALEPSYS
https://soundcloud.com/katalepsys

*KEVLAR
https://soundcloud.com/kevlardnb

*B-TONE
https://soundcloud.com/btonednb

*VULPE
https://soundcloud.com/vulpeanu

*PHIL
https://soundcloud.com/filipstefan/phil

*CRUNKIE
https://www.facebook.com/crunkdnb/

*MAD SAM
https://www.facebook.com/MadSam313
***
UPDATE
***
*EYE-ARK
https://soundcloud.com/eye-ark

*D-FUZE
https://soundcloud.com/d-fuzero

*DELIR
https://www.facebook.com/omulindelir/

*DMT
https://www.facebook.com/DMT-1689131044721548/

*PXLCR

*+TBA!


Sustinere 30 RON(o racoritoare inc.), nu de alta da avem nevoie de motorina pt sunet, lumina si racit lichidul de frana//

Bar inside, preturi prietenoase (Shoot - 3 Lei, Water - 4 lei, Beer - 5 lei, Long Drink - 10, Homade Tea, Snacks and more)

*Loc de campat, umbra, apa, plaja.

**Respectati natura, strageti-va resturile!
***Autanul n-ar trebui sa lipseasca de la voi!

Sambata 9 - Duminica 10.09, undeva pe langa Giurgiu(near Comasca 43.498814;26.080805) Multumim SubGiurgiu pentru locatie, va asteptam cu drag!

Revenim pe parcurs cu detalii.

Rastamanele
tekno now

Latest tracks by Cemtex

Skream Ra Podcast 259

via http://www.residentadvisor.net/

http://ra4.residentadvisor.net/audio/RA259_110516_Skream-residentadvisor.net.mp3

Benga - Smack Your Bitch Up
Redlight vs P Money - Left The Source - DUB
Skream - Indistinct - DUB
Donaeo - Swagger (Skreamix)
Skream vs Rye Rye - BANGBOX - DUB
Skream - Xmas Day Swagga - Tempa
Dismantle - Computation - Wheel & Deal
Benga - Dont Wanna - DUB
Skream - Riggin - Disfigured Dubz
Skream ft Trim - Tweedle Dee Tweedle Dum - DUB
Rossi B & Luca - Police a Cum run (Jakes remix)
Caspa - Hot Shoe Shuffle - Dub Police
Dismantle - Word Dance - Wheel & Deal
Skream - Trashcan Funk - DUB
A-Trak - RayBan Vision (Lucky Beard remix)
Does It Offend You, Yeah? - Wondering (Dirtyphonics remix)
Magnetic Man - MAD (Skream VIP) - DUB
Benga - Any Steppers - DUB
Skream - Where You Should Be feat .Sam Frank - Tempa
Skream - Anticipation feat. Sam Frank - Tempa
Skream - Rollin Kickz (Magnetic Man edit) - Tempa
John Convex - Falling
The Weeknd - What You Need
Prince - Just as Long as We're Together

treci pe hd

fraiere =))

para,m

Ti calcblanaaaaa

si relaxxxx
Eclipse


 Tracklist:
1. Emalkay - Fabrication (4:51)
2. Emalkay - Crusader (4:15)
3. Emalkay featuring Baby D - Keep Goin On (4:36)
4. Emalkay - Space Hopper (7:00)
5. Emalkay - Transpose (3:58)
6. Emalkay featuring Rod Azlan - Flesh & Bone (4:28)
7. Emalkay featuring Lena Cullen - The World (4:35)
8. Emalkay - Metropolis (4:34)
9. Emalkay - Why Don’t I Like You (1:44)
10.Emalkay - When I Look At You (4:32)
11. Emalkay - True Romance (4:52)
12. Emalkay - Weapons Of Mass (Exclusive Bonus Track) (6:31)

"debut album Eclipse displays nasty distorted wobbles but as well as some Drum and Bass sounds. Emalkay has been around for along time you maybe remember hearing the popular tune back in ’09 When I look at You that UKF released. He was quiet for a bit, but released gems like Powertool and Fabrication which I posted last week. This guy is much more chill but when it counts to the nasty drop he throws down, always at the best time. Did I mention sexy vocals too?" - da pa net

are si clip


 are si mix

Louder :D

o perspectiva

un compromis.. ai idee ca viata poate fi un compromis?

ce e un compromis? e ceva necesar care nu te satisface pe deplin dar la un moment dat e util si binevenit? e ceva corect dar care nu-ti face placere sa-l faci dar tu in sinea ta stii ca e alegerea buna? e singura alegere cand nu mai ai alta optiune si trebuie luata o decizie corecta/incorecta pt tine/ceilalti.. un compromis
.
COMPROMÍS1, compromisuri, s. n. Înțelegere, acord bazat pe cedări reciproce; concesie. ♦ Înțelegere între două sau mai multe persoane sau state de a supune unui arbitru rezolvarea litigiului dintre ele. – Din fr. compromis.

deci pt a exista un compromis trebuie neaparat implicate 2 persoane; de obicei a-2 persoana, compromisa  nu are idee de acesta decizie, de exemplu compromis se poate numi si cand te futi cu cineva care nu-ti place neaparat dar in situati exceptionale merge, dar exista si posibilitatea ca daca i-ai comunica sentimentele persoanei respectiva toata actiunea sa fie compromisa :) compromisul facut s-a compromis :)) ambiguu
alt compromis mai poti face cu mancarea, nu-ti place neaparat dar foamea compromite totul.
alt compromis faci cand imprumuti ceva(si nu direct) prin cineva.. si acel ceva nu-l mai returnezi, compromitand astfel  si terti implicati.. asta asa ca fapt/
am observat ca mai toate compromisurile sunt legate de functii vitale si situatii critice.
nu mai pun in vorba mariajul :)) un maaare compromis

am mai observat cat de rahat e limba romana cateodata.


COMPROMÍS s. concesie. (Nu face nici un ~.)   
                           adj. v. dezonorat
 
pana la urma compromisul  face parte din viata, ideea ar fi ca trebuie gandit cand este folosit astfel sa aibe cat mai putine persoane de suferit si sa te compromita cat mai putin.

banala realitate :)

hai cu sembata