Stupid laws 2... ca sa vezi

Inspiratia nu mi-a venit de la postul precedent dar daca se intampla greseala ca in timpul vietii pe care o traiesc sa se interzica un lucru(aliment, tratament, etc.) care nu dauneaza deloc sanatatii omului, ba mai mult face bine pe mai multe cai pai eram foarte foarte radical in privinta actiunilor care le faceam impotriva celor ce au avut tupeul sa ia asemenea decizie.
Drept urmare sa ajung la subiect, "Natia noastra cobaiul mondial":

Codex Alimentarius incepe sa decimeze Planeta, cu Romania varf de experiment cu painea Titan.

Pe pachetele de paine Titan scrie deja ca painea este fabricata cf Codex Alimentarius. Romania va experimenta pe populatie produsul cancerigen ‘initium’, atat pe aceasta paine, cat si pe legume si fructe (din 2010 incepe cu cartofii, ceapa, rosiile si strugurii).


Peste 20.000 de oameni au semnat la petitia a carei text se afla preluat mai jos, ramane de vazut cum se poate face sa se si opreasca acest experiment pus la cale in Romania. Textul de mai jos este preluat de aici, unde puteti si vota la petitie.

“Codex Alimentarius” este un pachet de norme după care se vor alimenta populaţiile ţărilor semnatare. Acesta porneşte de la principiul că Terra nu mai poate hrăni pe toată lumea natural, ca atare se va trece la hrana artificială, din produse chimice, cea modificată genetic etc. Adepţii Teoriei Conspiraţiei susţin că măsura nu este altceva decât una de exterminare, care va reduce populaţia globului la cca doua miliarde, o masă mult mai uşor de hrănit şi de controlat de forţele oculte.

Pentru publicul larg se spune că “beneficiile pe care le-ar aduce această substanţă sunt legate în primul rând de combaterea dăunătorilor, dar, totodată ea micşorează şi durata în care se obţine recolta.” După ce acest produs va fi experimentat în România, urmează să fie omologată utilizarea lui şi în Olanda, Germania , Franţa, SUA, Canada  şi Marea Britanie.

Neoficial, conform cercetătorilor care combat “Codex Alimentarius”, folosirea produselor cu initium sporeşte cu până la 65% rata riscului de cancer de colon, substanţă care intră rapid în combinaţii chimice, devenind reziduală în organism.
De pilda 1 mg de initium intrat în organism o singură dată se elimină în aproape un an. Or, dacă acest produs este folosit zilnic, practic el nu mai este eliminat din organism. Apoi, aşa cum initium ajută la creşterea rapidă a celulelor leguminoase, la fel de repede va conduce la mărirea tumorilor maligne.

Interzicerea usturoiului si a mentei!!!!! ce gluma buna zic unii dar pula mea asta e urmatoarea etapa a valului cancerigen.

Romanii nu vor mai putea cumpara nimic din farmacie fara hartie. Potrivit Codex Alimentarius, usturoiul poate crea dependenta Nu sunt de acord cu ceaiurile pe reteta. Nu este corect fata de bolnavi"Codex Alimentarius, aflat in lucru la Bruxelles, este un compendiu de recomandari in domeniul alimentar (dar nu numai), gandit initial sa imbunatateasca sanatatea oamenilor. Iata cateva dintre asa-zisele recomandari care, odata legiferate, ii vor lovi pe romani si la buzunar, si la sanatate:

- suplimentele alimentare vor fi interzise
- toate medicamentele si vitaminele se vor elibera doar pe baza de reteta
- usturoiul sau menta vor fi considerate droguri de categoria a 3-a si vor fi comercializate doar de corporatiile farmaceutice
- produsele modificate genetic se vor vinde fara avertizarea consumatorilor
- medicina naturista (inclusiv acupunctura) va fi interzisa
- toate alimentele vor fi iradiate cu cobalt etc."Se confisca natura"
"Asistam la confiscarea domeniului natural. Acidul salicilic din salcie, de exemplu, a fost modificat si asa a aparut aspirina. Recomandarile Codului devin legi in statele UE si, intr-adevar, am putea fi obligati sa prezentam reteta pentru vitamine, aspirina si ceaiuri"

prof. univ.dr. Gheorghe Mencinicopschi.

"Este o aberatie" "Este aberant sa-ti imaginezi ca acupunctura, o stiinta veche de 5.000 de ani, ar putea fi interzisa. Masura ar fi clar in favoarea fabricantilor de medicamente, dar acestea au si contraindicatii, pe cand acupunctura trateaza cu succes bolnavi la care medicina alopata a renuntat de mult", 

dr. George Gearavela, medic anestezist si acupunctor.
 

pai n-ai cum sa-ti cultivi aspirina si praf de usturoi in pula mea!
 
deci e clar.... inteleg ca suntem cam multi pe planeta dar cacat chiar asa pe fata?
de mine nu mi-e mila ca n-am mai bagat o pastila in mine(pt raceala, dureri de cap etc. nu din alte motive :D) de nu stiu cati ani, legumele si fructele inca le cumpar din piata si inca fumez iarba... dar ce se intampla cu cei care fac opusul si mai sunt si educati in spiritul Spartshopurilor... Magazinul de Vise.

sigur nu e marea noutate se stie de ceva timp dar 
deschide-n mortii ma-ti ochii!

oare e manipulare in masa ?

1 comentarii:

Anonymous said...

http://codexalimentarius.info/