The Mighty Widdler
Cat#: DUBSTEP005
Artist: The Widdler
Title: Origin
Format: Digital
Release Date: 06/01/2010
Track List:
The Widdler – Origin

01. Origin
02. Lost In Space
03. Dopamine
04. Fractal (Interlude)
05. Rain
06. Everything Is Fine
07. Shaman
08. Nomad (Interlude)
09. Sahara
10. Long Gone
11. Dojo Nights
12. Learn Hope
13. End Transmission
14. Rain (Dubstep Remix) (Album Only)

senzorial, transcedental, meditativ..... sa zicem calea de mijloc intre curentul actual, ceea ce se inghite si exprimarea pe cat posibil de sincera a lui widdler, poate nu mai aduce a dubstep, poate aduce a satanisme, 2012 sau n-am habar dar a ridicat la alt nivel toata chestia, ma rog peste cativa ani asta nu o sa se mai numeasca dubstep.
Albumul mai trebuia sa contina si piesa INDEPENDECE(prima piesa din cele 3 din mixul de yt) , dar poate nu avea nici un sens sa puna asa ceva pe album, s-a scuzat ca piesa doar digital stocata s-a pierdut, fiind nici macar finalizata.... :D
widdler(from dubstepforum.com): " Been a long time coming and a lot of work for this album. Hope everyone enjoys listening as much as I enjoyed making it! Thanks to DL for the great distro as usual :) "
Piese in ton am mai auzit... DZ, Burial, Numbernin6, Kode9, DMZ, Sparks chiar si producatori mai noi dar un intreg album legat asa nu sigur.
La modul cum combina de la dark la happy si invers, suisuri/coborisuri chiar iti dai seama ca omu transmite exact ce simte, mai ales daca asculti albumu cap-coada.....
Recomand sa lasati wobbleul nitel deoparte si hardcorismele si sa ascultati asta(tot albumul) macar o data, chiar e next level sheeeet, nu ma astept sa-l inghita toti, dar macar sa-l aprecieze... plm asta producator.
Poate nu e cel mai bun review dar nu ma pot abtine.... momentan enjoy the masterpiece of The Widdler.

Sa speram ca o sa faca turneu de promovare, si in Europa si poate sa ajunga si prin Romania.... nu neaparat Bucuresti, poa sa-l faca si-n Satu Mare numa` sa vina.

Se poate cumpara d`aci DiGiTAL TUNES
Ma rog stiti unde-l gasiti daca nu da-ti bani pe muzica.... dar merita fiecare penny.

deci mortii matii vino-n romania!

1 comentarii:

drogy said...

cel mai tare review ever :D