Ce vroiam sa zic....

Se intampla lucruri dubioase, n'ai zice?
Vroiam sa scriu ceva pe blogu asta, dar m'am pierdut in idei. Sunt prea multe si nu pot sa ma prind de nici una decat de asta, adica, ca am uitat.
Vroiam sa vorbesc despre filingela si iubareala, acum cu toate sarbatorile astea de februarie. Nu am nici o parere pentru ca eu stau si astept sa vad ce mi se intampla si, ma rog, nu se intampla nimic :))). Trebuia sa il gasesc aseara pe Travolta prin Goblin, dar m'am imbatat :D
Mai vroiam sa intru si pe subiectul "legalele ilegale"....daca ceva e ilegal nu inseamna ca nu exista. Speram sa apara droguri adevarate, dar stiam de fapt ca o sa apara oferte pe sub mana la legale, ceea ce s'a si intamplat...eh. Rabdare copii...
Un aspect pozitiv la toata treaba asta cu legalele e ca au mai invatat si oamenii cu ce se mananca "uaaaiii ce m'am prajit!". Am vazut oameni de la 40 de ani pana la copii de 13 morti, morti, morti, cu dare albe pe la nas si o sumedenie de alti oameni la care nu te astepti sa fie niste junkisti ordinari...maxim de amuzant. Am avut de cateva ori sentimentul de "ha! acum ai inteles? Drogatule! :))))". Impactul social este booom, iar boomul e foarte tare de urmarit si analizat. In principiu te caci pe tine de ras.
Este ora 11.33 AM, si cred ca o sa mai dureze . Ora la care va fi postat postul asta, este ora la care l'am inceput. Ca idee...mai am cva de scris dar tre sa'mi dau seama ce. Te anunt la ce ora am terminat.
Planuri de mai? Ma gandeam Rebirth de pe 29 pana pe 2 si apoi in vama pana la majoratul lu' Dimi. Abia astept sa ma tarasc prin nisip cu oamenii astia.
E o idee buna si nu mai suport orasul asta plin de jeg si monotonie si balti si frig. Vreau sa simt soarele pe piele. E minunat soarele, simti cum te ia in brate. Acum ma imbrac pana nu mai pot sa imi indoi mana. Mai e un pic.
Eu nu am program. Nu fac nimic. Nu am munca, nu am scoala, frec duda toata ziua si ma joc jocuri pe facebook. Da, ma joc aproape toate jocurile cu ferme si insule de pe facebook. Tiki Farm, Happy Island, Country Story, mai multe. Si ieri, in timp ce imi strangeam recolta de "pineapple plant" ma intrebam daca, copii mici, americani si prosti chiar cred ca iese pur si simplu un ananas din pamant...pe filmul "de unde vine laptele? de la supermarket"....in fine, era dor un gand...
Creierul meu e ca bila de taguri a lu' Bolog. Na ca am facut si reclama fara sa vreau...asta este, e prea buna comparatia :)).
O concluzie buna care am tras'o in ultima vreme: O fi el un om bun si de treaba, dar asta nu inseamna ca nu e nebun. Se aplica multora dintre cunoscutii mei.
Gata, am umplut randurile cu ceva, acum ma retrag. E 12.50, nu a durat chiar atat de mult. :D Uite si o chilluiala draguta:

0 comentarii: