9 luni de brain-damage

E cam tarziu, si e cam frig...si e pustiu. Penrtu mine aerul are miros de primavara nu de toamna cum ar trebui, dar altfel oricum totul e cu curu'n sus iar eu nu ar trebui sa am aceste tripuri. Hai, 5 strazi 3 parcari si 3parcuri, nu poa' sa fie asa de greu, nu are cine sa'ti faca rau. Lunga mai e strada asta, merg de o vesnicie si tot ce aud este inima care a luat'o razna de ceva vreme. Vad oameni in capat, sunt chiar 2 fete (ceea ce inseamna ca nu o sa ma jefuiasca bata sau violeze:)). Ma concentrez sa ajung la ele si ma mai calmez. Respira.
Sunt la jumatatea celui de'al 3-lea atac de panica de cand am plecat de la aia. Dracu, e un drum de 10 minute, doar ca eu m'am prajit destul de bine si acum suport consecintele. :))
Ghici unde ma duc! In alt "crack house", habitat al junkistilor, unde o sa fac ce faceam si dincolo, doar ca acum cu alti oameni. Poti sa elimini termenul de "crack" din crack house, ca nu avem noi bani de astea :P, dar avem bani de Xbox, calculator, canapele, perne, mancare, (alte)droguri si alcool. Toate motivle sa nu parasesti incinta cu zilele. Sunt o groaza de cuiburi de delir in jurul meu, au fost si anu' trecut. Asta se intampla cand incepe anotimpul asta infect care tine 9 luni si ne tine pe noi in casa palizi si incercanati. O sa murim de plictiseala si de lene cu controlerul in brate, lesinati unii peste altii.

0 comentarii: