Trip pe Marte IV. Razbunarea....

Dupa o lupta crancena intre Flippy si planta uriasa, rezultatul final a fost de 400 de MEGA cuie si some backup pentru zile negre. Cea mai incantata de rezulatul final a fost Drogy care cu lacrimi in ochi ii sare in brate extraterestrului si.....cu sadisfactie in privire ii spune:
Drogy: Mersi mult, iti ramanem datori..Ia si tu din astea ca-s prea multe.
Flippy: Nu mersi...pastratile voi.
Si se urca in naveta lui si dispare misterios in praful roshu ridicat.
Timp de 2 luni oamenii nostrii au dus-o bine. Nu mancau nu munceau.
Doar stateau si se uitau la zgarieturile de pe armura lui SKA si radeau ca handicapatii pentru ca una si ce mai dubioasa semana foarte bine cu semnul de la Nike. Doar suc le trebuiau atat ca erau foarte multumiti de conditiile pe care le aveau. Dar dupa terminarea "resurselor" panica a inceput sa ii cuprinda pe toti. Primul a fost Bleji San care din cauza unor tripuri idioate se credea femeie si. care impreuna cu Drogy si Pinky au format o secta feminista ce ura barbatii si mancarea de la Mec.
Fiecare in parte avea parte de experiente urate din cauza plantei. Ratza disparuse undeva prin canioane si isi facuse trib de spiridusi cu riduri ce umblau la pula goala, SKA desi computer in mare parte parea si el afectat de planta si isi demontase radarul si inca cateva piese din el sa isi faca Xbox, Drogy si Pinky erau perfect convinse ca si Bleji e femeie si ca e maltratata de "sotul" ei Iepure si ii luau apararea, iar Iepure statea cocotat pe resturile navetei distruse si plangea dupa masa care fugise cu un turc in Olanda in cautare de senzatii tari.
Paranoia asta parea sa nu mai dispara in veci pana in ziua cand, din intamplare Bleji descoperii un puiet de planta ramas si ce parea sa creasca dintr-o conserva. Desi inca paranoic si tripat prost se duse la Drogy si ii arata ce descoperise el.
Bleji: Uiteeeee!!!!! Inca una...Si creste aici..Ce facem cu ea?
Drogy: Pula mea....Nush parca nu ash mai fuma dasta naspa. Hai mai bine sa il punem pe SKA sa o analizeze sa vedem ce cu ea.
Probabil ca asta ar fi trebuit sa faca toti pana sa se apuce sa fumeze din ea, pentru ca rezultatele date de SKA si de Mucitometrul lui aratau un continut foarte ridicat de toxine necunoscute. Aceste toxine le-au numit ei
Delirrium Fortex Spart dar erau otravitoare si pareau sa cresca din celule stern...

0 comentarii: