e relativ...toti stim asta, dar al meu e fucked up!

Nu mai e timp.....seara incepe prea tarziu si partyul se termina prea devreme iar noaptea e prea scurta. 4-5 ore nu mai sunt in nici un caz suficiente...ca de, noi suntem genul de oameni care sunt dati afara din cluburi.
Fuck! Iar am dormit prea mult. Nu intel;eg de ce nu aud cele 3 ceasuri care suna simultan...nu ma duc nici azi la facultate, ma duc direct la munk. Cum ar fi sa dorm ca ea? Ea doarme 12 ore, doar asa se simte odihnita...isi doarme viata. Eu dorm 5 si mi se pare prea mult, daca as putea nu as mai dormi deloc...normal ca am obosit si ca m-am sictirit....am prea multe chestii de facut.
Frappe? Fresh? Nu mai facem, dureaza prea mult...30 de secunde. Nu mai bine vrei o cuba? Dureaza 10. Mai sunt 100 de oameni in spatele tau, si oricum nu am cum sa iti dau rest.
Mama! A trecut o vesnicie, am facut o multime de lucruri am vorbit cu un milion de oameni nu mai tin minte ce...am fos in atatea locuri..nu vreau sa ma uit la ceas. Ma uit la ceas, au trecut 6 minute....cred ca e de la timbru.
Nu mai cred nimic, nu mai am masura. Unde ati pus mai masura? Nu e nici o panica, fac free pouring, oricum merge mai repede...sau depinde pe ce parte a barului stai?

1 comentarii:

Unknown said...

hahaha, foarte tare!