Trip pe Marte III Dumnezeu ne uraste!
"....Ura de pe fata lui Pinky da si placerea cu care le-a sabotat naveta ehipajului nostru o baga in Top10 Oameni Naspa"...La vederea spionului rus SKA isi aduce aminte ca "EA" este cauza avariei sistemelor sale de functionare..si...cu toata ura o ataca si o pune la pamant.Privirea sa nevrotica dar si virusul Trojan BackDropperVCT il face pe acesta sa ii atace naveta ruseasca.Nimeni nu stia ca SKA este asa de bine inarmat. Lasare din maini si rachete din ghiozdan zburau spre naveta ruseasca.Totul a durat 5 minute..Dupa disparitia norului de praf din naveta ruseasca nu mai ramasese nimic. Gafaind si privind la trupul spionului rus ce zacea inconstient pe jos pentru ca sa stiti si voi era foarte greu al dracu, cu un zambet ironic pe fata lui pentru ca isi daduse seama ca distrusese SINGURA sansa a echipajului nostru de a se intoarce acasa, spuse:
SKA:Bagamiash pula in nava ei! Ca a parcat pe mine muista!Bleji desi o ardea intr-un colt,speriat de galagia de afara,sare disperat asupra robotului.
Bleji: Bah......!!!!!!!! Nuuuuuuuuu!!! Hai coaieeeeee!! De ce pula mea ai distrus asta?Drogy: Bah da lasa-l bah nu vezi ca e nervos! Poate te face si pe tine sa dispari! Prostule!Trezinduse din starea de inconstienta Pinky observa haosul provocat de robotul furios..si, foarte nedumerita,exclama:
Pinky:Care a fost prostul?
Iepure:Bah!!!!!HAHAHAHAAHAHAHAHA!!!!Bleji?? Nu cred ca mai plecam de aici!!HAHAHAHAAA!!!
Privirea aruncata de SKA asupra lui Pinky o face pe aceasta sa taca si sa lase privirea in pamant.Ratza:Pula mea! Asta e! Sa vedem ce mai gasim de folos prin fiarele astea!Dupa lungi cautari tot ce au strans acestia au fost 2 beri la 2litri Bucegi, o rola de OCB,punga cu chiloti a lui Drogy si 700 de conserve de fasole aduse de Iepure(probabil dasta se si explica mirosul groaznic de metan).
SKA: Din toate acestea va pot face un cort! Dar nu cred ca mancarea ne va ajunge pentru inca doua zile...aaaaaa.si by the way! ramaneti fara oxigen!!
Drogy:Pei pula mea daca te crizezi asa si distrugi tot ce sa iti fac?Asta e..Murim aici si gata!Macar avem planta asta dubioasa care de 2 ore canta ca proasta versul ..Fuck you if i care! si se amuza copios de strigatele lui Bleji.
Mitranus: Acum vedeti bah! Dasta nu vine nimeni aici ca va omorati ca prostii intre voi!.
Iepure:Are dreptate! Trebuie sa facem ceva sa rezistam macar o saptamana aici, daca nu asta e! Murim si....gata!Si astfel a inceput constructia coloniei spatiale Moldova ville.Timp de 3 zile oamenii nostrii s-au descurcat cum au putut cu fasolea lor si berile.si...pentru oxigen,au apelat la Mitranus sa doarma la curul lui Iepure cand se bese si sa produca oxigen.Dar panica asta incepe sa faca victime.Primul care a luato razna a fost Ratza care plangea non-stop ca nu mai poate sa respire basinile lui Iepure si ca el vrea sa moara.Doar Pinky il mai consola spunandui ca poate sa doarma cu ea si sa ii miroasa picioarele.Dupa Ratza al doilea a fost Iepure care sa apucat de cantat manele despre moarte spre ciuda lui Bleji care deja incepuse sa scuipe sange pentru ca inghitise aschii.(Visase ca mananca shaorma si la atacat pe SKA ca turbatu')Singurele ce pareau neafectate de situatia de criza parea a fi fetele. Acestea incepusera sa isi faca fiecare cate un jurnal in care sa se planga de defectele lor.Jurnalul urma a fi mancat de Mitranus pentru ca el putea manca si dormi in acelasi timp.Iepure:Se pare ca Dumnezeu ne uraste! Spuse acesta in paranoia lui, si,...deodata se napusteste asupra lui Mitranus tipand"ESTE NUMAI VINA TA!!!! FUTU-TI GURA MATII!!"Si,...intr-un moment de nebunie sparge bolul in care se afla Mitranus.La impactul cu solul uscat Mitranus incepe a se transforma si a creste foarte mare.
SKA:Fuck!!!...Acum imi amintesc dece am fost trimis aici! Sa distrug planta asta!
Ratza:De ce bah?
SKA:Ea este distrugatoarea de planete!Emana un miros naspa coaie!Privirile lor ramasese tintuite pe planta care tot crestea si crestea in fata lor.Cand...deodata din cer apare o nava extraterestra ce aterizeaza in dreptul lor.Din nava iesi un extraterestru dubios gen predator dar foarte slab.Armata romana stia de existenta lor.Erau o specie de extraterestrii ce distrugeau culturile de canabis din toata lumea.Fumau tot si lasau doar mesaje in lanuri.Extraterestrul se apropie brusc de Drogy si ii zice pe un ton grav si suparat:
Eu sunt Flippi...Si zic sa facem un sto din planta asta.Si brusc scoate din buzunar un cutter cu laser si incepe sa transeze planta uriasa.To be continued..

2 comentarii:

Anonymous said...

frateeeeeeeeeeee ...mult fumatiii coaeeeeeeeee..

DownINsmoke said...

asta's eo..nu mai dicleam acum contu de google..:-??..sowryy