"Privesc viata printr-un geam de Mercedes... din exterior."Nu ca as fi ipocrit sa zic ca nu prea imi plac mertanele si d-aia le privesc din exterior dar cateodata cred ca e bine sa vrei sa le vezi din exterior caci o data cu $$$ se`nmultesc si excesele si momentan d`abea ma descurc cu mine, nu stiu ce primat deprimat as deveni. Cred ca momentan cel mai haios lucru e sa "shareuiesti" cu cine crezi tu ca merita sau te simti bine. E ca si cum ti s-ar pune intrebarea "Daca castigi la loto ce o sa faci cu banii?" aaaaa raspunsul meu e "Pai cred ca o sa mor"... da si daca o sa mor cred ca o sa mai omor vreo 2-3 amici :), in fine ideea e ca decat sa ajung ce oarecum detest, un snob/burghez/basinos momentan o ard in ipocriziie si as zice ca e mai bine pe junkareala.


Asta dracu` stie pana cand...
LE: Sa nu postez de inspe mii de ori, Andrei zise aseara:

Un grav accident rutier a avut loc, în această seară, la intersecţia străzilor Calea 13 Septembrie cu Sebastian, zona „Prosper Center”.

Un autoturism s-a răsturnat peste linia de tramvai, după ce a rupt grilajele de protecţie. Accidentul s-a petrecut în jurul orei 21.30. Trei echipaje SMURD, două ambulanţe, echipe de la Descarcerare şi de la Pompieri au sosit, în scurt timp, pentru a acorda primul ajutor.

Două tinere aflate pe refugiu, în aşteptarea tramvaiului 47, au fost lovite în plin, fiind transportate de urgenţă la spital. Din declaraţiile martorilor oculari, cele două fete erau grav rănite.

Potrivit poliţiştilor prezenţi la faţa locului, şoferul autoturismului nu a fost de găsit până la această oră. "Accidentul s-a soldat cu vătămarea corporală a două persoane", a declarat comisarul-şef Gabriel Burcă. "Din primele cercetări şi din declaraţiile martorilor, autoturismul roşu marca Dacia Solenza circula pe 13 Septembrie, dinspre Hotel Marriott spre Prelungirea Ghencea. La intersecţia cu Sebastian, şoferul a pierdut controlul autoturismului, a lovit capul refugiului de tramvai şi a pătruns pe liniile de tramvai, lovind două tinere aflate în staţie", a precizat Burcă.Naspa rau de tot... :|


2 comentarii:

IepurishKanu said...

Coaie am si eu televizor acasa! Ms de stiri

Scars said...

da mah...da' Andrei a relatat de la fata locului special pentru junkareala.