Prieten sau tovaras


PRIÉTEN, -Ă, prieteni, -e, s.m. şi f. Persoană de care cineva este legat printr-o afecţiune deosebită, bazată pe încredere şi stimă reciprocă, pe idei sau principii comune; amic. ♦ Amant, iubit. [Pr.: pri-e-. – Var.: (reg.) priétin, -ă s.m. şi f.] – Din sl. prijatelĩ.

Hai sa vorbim despre prieteni doar ce pula mea ca e "funny shit"
De cate ori ai avut nevoie de ceva si nimeni nu te-a ajutat?
Sa fie oare ciuda sau simpla prostie? Eu cred ca nici una nici alta doar neputinta de a ajuta aceea persoana
Sunt prieten cu cine merita, tovarash cu restu. Cu toti beau cu toti fumez cu toti fac caterinca dar pana acum nu am fost pus in postura de a ajuta pe cineva la nevoie.Probabil ca o sa o fac sau poate nu depinde de circumstante, nu va cer si sper ca nici nu cereti unuia din anturajul vostru sa va demonstreze lucrul asta pentru ca atata timp cand impartim niste chestii in comun putem zice ca suntem altfel unul pentru celalalt. Imi cer scuze daca nu am putut fi ca restu', ca nu am putut da party-uri la mine sau ca nu am putut sa merg cu voi undeva anume dar nu totul este posibil pentru fiecare individ dintr-un grup. Stiu ca cei care ma cunosc foarte bine o sa ma injure pentru ce am scris aici dar asta simt eu acum.Simt ca nu sunt un prieten bun. Vreti dovada? Go fuck a cow!
Cat despre tovarasi, pei dastia gasim la toti pasu.Si astia sunt buni si utili.Gruparea lor in categorii este aceeasi:
1)tovarasi de bautura
2)tovarasi de party party
3)Fuck buddies
4)tovarasi de umplutura
5)tovarasi de-ai tovarasilor
Cine ma vrea ma place asa, cu defectele si calitatile mele.Vreti tigari? daca am va dau, vreti de baut? idem, vreti cva de mancare va dau cu cea mai mare placere.Eu zic sa bem si sa ne vedem de tineretea noastra rapida si nepasatoare.PS Va iubesc pe toti!Stati chill ca nu devine Iepurele emmo.........
TOATE ACESTE IDEI SUNT REDATE DIN CAUZA MUZICII PE CARE O ASCULT IN ACESTE MOMENTE.......Long live Dark DnB

2 comentarii:

Scars said...

schimba muzica, la un alt nivel. 'you're in the jungle, baby'

IepurishKanu said...

da omule da e jungla mea si ma "adaptez"repede conditiilor de mediu