Munca...degeaba


Munciţi cumva pentru satisfacerea nevoilor personale sau pentru indeplinirea viitoarelor planuri din viaţa reală(familie,copii,maşini, etc.)??Eu unu am ajuns la concluzia că muncesc pentru 'distracţie'.Când am inceput să lucrez prima dată aveam planuri mari gen vreau să îmi cumpăr aia aia şi aia dar acum am realizat ca tot lăsând de pe o dată pe alta nu mai fac nimik şi gata.Concluzia e WOW chiar aşa de naşpa pot fi? Nu sunt în stare de nimik?Nu îmi pot îndeplini nici un plan?DAAA!!........Oricum mie unu nu mai imi pasă deja.Cum i-au bani cum îi cheltui simplu şi foarte repede.............Aşa ajungem băh să dormim la muncă după nopţi întregi de petrecut.Abia aştept.

3 comentarii:

ska said...

asta cu munca e mai aiurea... pt ca traim intr-o societate in care daca nu muncesti nu supravietzuiesti... all you have to do is make it as fun as u can ;)

IepurishKanu said...

PS. I Need PIZDA and fast!!

Scars said...

si io am patit-o...ideea e sa nu pierzi si planurile ca nu stii cum se opreste distractia si nu stii ce sa faci. canalizeaza-te in mai multe directii. diversifica-te ca altfel nu evoluezi, stai pe loc, forever! si chiar daca iti place, nu ai vrea sa faci si altceva? <3 IepurishKanu